Ik
In Your Lab ervaar je dat hoofd, lichaam en intuïtie niet los staan van elkaar maar onlosmakelijk verbonden zijn. Je krijgt inzicht in persoonlijke denk- en gevoelspatronen: welke gedachten en gevoelens houden je tegen om te doen wat werkelijk belangrijk voor je is? En hoe kun je die patronen transformeren naar kracht en ruimte? Dat leidt tot rust, overzicht en helderheid. Je ontwikkelt een constructief en creatief ego: open, flexibel en verbonden.

Thema’s

 • Hoe creëer je lichaamsbewustzijn zodat je het hele palet aan emoties kunt doorvoelen zonder erdoor overspoeld te worden?

 • Hoe laat je jouw denkkracht voor je werken in plaats van dat het jou bewerkt en ontkracht?

 • Hoe ga je om met ‘innerlijke’ tegenstrijdigheden?

 • Hoe kun je het effect van overweldigende ervaringen in je lichaam traceren en transformeren?

 • Hoe kun je in het hier-en-nu zijn, en tegelijk alle verscholen delen van je verleden leren kennen zodat de toekomst ongestoord kan aansluiten?

Persoonlijke ontwikkeling betekent niet een terugtrekking in jezelf, maar het tegenovergestelde: jezelf in de wereld plaatsen en met jouw unieke kracht bijdragen aan kwalitatieve groei, voor alles en iedereen.

Wij
Het 'ik' staat altijd in relatie tot anderen. Authenticiteit is niet het resultaat van een oneindig innerlijke zoektocht, maar ligt besloten in de manier waarop je je in het hier-en-nu met anderen verbindt. In Your Lab word je bewust hoe je onzekerheid, ongemakkelijkheid en weerstand kunt aangrijpen als transitie-momenten zodat relaties ontdaan worden van beklemmende machtsdynamieken en je met elkaar kunt ontdekken en groeien.

Thema’s

 • Hoe zet je verschillen en polariserende krachten om in interesse, inspiratie en gezamenlijke actie?

 • Hoe doorleef je essentiële gevoeligheden als openheid, interesse en compassie, zonder aan jezelf voorbij te gaan?

 • Hoe kom je in contact met essentiële onderstromen zodat geadresseerd kan worden wat er werkelijk speelt en nodig is?

 • Hoe creëer je ‘presence’ (een krachtige aanwezigheid) zodat je in-tune blijft met iedereen om je heen, ook onder druk en stress?

Je gaat ervaren hoe je verbonden bent met anderen en de wereld om je heen, waardoor de realiteit anders oplicht; alles wat je doet werkt door, in het allerkleinste en in het allergrootste.

Wereld
We komen er steeds meer achter dat we niet alleen verbonden zijn met anderen maar met de hele aarde. Het dominantie-model gaat niet langer op. In Your Lab ervaar je dat je een schakel bent in een groter geheel: dat je ecologisch verbonden bent. Wat betekent dat precies? Hoe beïnvloedt dat je gedrag en handelen? En welke nieuwe vormen van creativiteit kun je aanwenden om bij te dragen aan een wereld waarin alles en iedereen groeit?

Thema’s

 • Hoe blijf je in tijden van intense veranderingen open en flexibel; hoe vergroot je je aanpassingsvermogen?

 • Welke externe krachten hebben impact op je, en hoe kun je zelf impact maken op de wereld om je heen?

 • Hoe krijg je zicht op jouw interesses en verlangens, en hoe zet je die op een constructieve manier in de wereld?

 • Hoe ‘master’ je alle processen om in verbinding te blijven, zodat je blijft vernieuwen en nieuwe mogelijkheden creëert?

Je staat niet in het centrum van de wereld, ook niet erboven of ernaast; je bent een eco-schakel in een groter geheel waarmee je via creativiteit en aandacht de wereld steeds opnieuw vormgeeft.