André Platteel
ARTIKEL

Op een prachtige plek in het bos, omringd door heigrond vol paarse bloemen ligt De Hoorneboeg, onze nieuwe locatie voor de Your Lab Zomerretraite die van 11 - 15 juli 2022 plaatsvindt. Ons favoriete programma van het jaar, waar veel oud-deelnemers naar terugkeren en we nieuwe mensen ontmoeten. Met een programma gericht op waar we in deze tijd naar verlangen, maar wat soms ver weg lijkt: rust, nabijheid, reflectie, ademruimte. Onze vertrouwde trainers zijn erbij, aangevuld met nieuwe programmaonderdelen. We eten aan lange tafels in de moestuin, omringd door vuurvliegjes, kunnen 's avonds naar de Bosbios of de sauna. Je slaapt in een van de villa's op het terrein of in een tentje.

Drie thema's staan tijdens de zomerretraite centraal:

  • Ik: Wat zijn beperkende patronen en hoe kun je die transformeren naar kracht?
  • Wij: Hoe zorg je voor constructieve relaties, ook als je andere denkbeelden hebt?
  • Wereld: Hoe kun je jouw talenten op zo'n manier in de wereld zetten dat alles en iedereen er door groeit?

Tijdens deze vijfdaagse komen er vele trainers en gasten langs waarmee de drie thema's uitgediept worden. Facilitators zijn André Platteel en Robin van den Maagdenberg die de gehele editie aanwezig zullen zijn.

We gebruiken technieken uit vechtkunst, meditatie, ademhaling, we werken met regisseurs, schrijvers en andere creatieven in ervaringsgerichte sessies waarmee je beperkende denk- en gevoelspatronen kunt transformeren en er verbinding op alle vlakken ontstaat.

Alle trainers zijn expert op hun gebied en hebben minimaal tien jaar ervaring met wat ze doceren. Je krijgt zo doorleefde kennis aangereikt.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden, alle prijzen zijn incl. maaltijden en BTW-vrij:

Tent: € 695,-
Tweepersoonskamer: € 850,-
Eenpersoonskamer: € 995,-
Zakelijk (eenpersoonskamer): € 1195,-

Voor meer informatie: robin@yourlab of schrijf je nu in.

NIEUWSBRIEF